Hijskraan Tobias, Speelbelovend (GOUDvanHOUT)

GVHTOBIAS

Nieuw

Leuke houten hijskraan Tobias van Speelbelovend, gemaakt door GOUDvanHOUT met beukenhout. Maak je eigen hijsplatform of grijper. Deze hijskraan gebruik je in de kamer, keuken of tuin en gaat graag mee uit logeren of op vakantie.

De hijskraan heeft een afmeting van 6 cm x 4 cm x 19,2 cm. Het gewicht incl. doosje is 260 gram. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer details

2 Producten op voorraad

€ 27,95

Informatie

MerkSpeelbelovend
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

Leuke houten hijskraan Tobias van Speelbelovend, gemaakt door GOUDvanHOUT met beukenhout. Maak je eigen hijsplatform of grijper. Deze hijskraan gebruik je in de kamer, keuken of tuin en gaat graag mee uit logeren of op vakantie.

De hijskraan heeft een afmeting van 6 cm x 4 cm x 19,2 cm. Het gewicht incl. doosje is 260 gram. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Montage instructie: (op de laatste 2 foto's ziet u de losse onderdelen)

afbeelding uit handleiding van Tobias

  • Zet onderdeel  1 vast aan de tafel met de klem. Voorkom beschadigingen door stukjes karton of hout tussen de tafel, het hout en de klem te plaatsen.
  • Leg onderdeel 2 op onderdeel 1
  • Schuif onderdeel 3 er vanaf de bovenkant in. In het begin kan het stroef gaan. Naarmate het vaker gebruikt wordt, zal het makkelijker gaan.
  • Rijg het touw door de hijskraan. Het houten stokje is makkelijker te rijgen wanneer je de knoop een stukje bij het houtje wegschuift. Eindig door het houtje door het oog van de klem te halen. Als er gewicht aan de hijskraan hangt, zal het houtje strak trekken tegen de klem.
  • In de lus en boven het houtje zijn knopen in het touwtje gelegd om te voorkomen dat het lusje te klein wordt getrokken of te groot is. Dit om afklemming te voorkomen.

Variaties voor gebruik:

  • Door de lus los te trekken en om iets heen te slaan, kunnen verschillende soorten voorwerpen worden opgehesen.
  • Dopjes, zakjes, wc rolletjes, zandzakjes, doosjes en dergelijke kunnen een inspiratiebron zijn voor uren speel- en hijsplezier. Gebruik als lading bijvoorbeeld rijst, macaroni etc.
  • Knijp de wasknijper zo in de lus dat het touwtje in het ronde gaatje valt en je hebt een kleine grijper.
  • Gebruik de 125 gram zandzakjes (te koop in onze webshop, zie accessoires), deze zijn makkelijk door Tobias op te hijsen.
  • Tobias is ook te combineren met de reuze speelknijpers van Speelbelovend, deze zijn ook te koop in onze webshop (zie wederom de accessoires)

Accessoires

27 Andere producten in dezelfde categorie: