Gekleurde zakjes katoen met kersenpitten, zand en rijst, Speelbelovend Bekijk groter

Gekleurde zakjes katoen met kersenpitten, zand en rijst, Speelbelovend

KZRkleur

Nieuw

Set van drie zakjes gemaakt van gekleurd katoen van Speelbelovend. De zakjes zijn gevuld met kersenpitten, zand en rijst. Kinderen kunnen zo het verschil in materiaal voelen. Natuurlijk kunnen de zakjes ook als autolading of als zakjes in een winkel of als verzwaring op een lap bij het bouwen van hutten worden gebruikt...De onbegrensde fantasie van een kind zal hier zeker raad mee weten.

Meer details

2 Producten op voorraad

€ 8,95

Informatie

MerkSpeelbelovend
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

Set van drie zakjes gemaakt van primair gekleurd katoen van Speelbelovend. De zakjes zijn gevuld met kersenpitten, zand en rijst. Kinderen kunnen zo het verschil in materiaal voelen. Natuurlijk kunnen de zakjes ook als last in een auto of als zakjes in een winkel of als verzwaring op een lap bij het bouwen van hutten worden gebruikt...De onbegrensde fantasie van een kind zal hier zeker raad mee weten.

De afmetingen van de zakjes zijn:

- Kersenpitten: 150 x 150 mm
- Zand: 100 x 100 mm
- Rijst: 75 x 75 mm

De zakjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De zakjes zijn ook een aanrader voor visueel beperkte kinderen, omdat het verschil in inhoud goed voelbaar is. Controleer de naden regelmatig, bij een gaatje kunnen losse pitten of korrels het zakje verlaten.

Accessoires

29 Andere producten in dezelfde categorie: