Retourneren

Retourproces

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling (op eigen kosten*) retour te sturen, zonder reden. Producten met een naamsticker valen buiten dit recht, tenzij het product ondeugelijk is ontvangen. Producten dienen in de originele verpakking (onbeschadigd en ongeopend) retour gestuurd te worden.  Voor het retour sturen van een product volt u de volgende stappen:

1. Stuur een e-mail naar info@vrijspelspeelgoed.nl met de aankondiging dat u een (deel van de) bestelling retour stuurt. Stuurt u deze mail met een ander mail adres dan waar u de bestelling mee heeft geplaatst? Vermeldt dan ook het bestelnummer of factuurnummer in het bericht.

2. Verstuur het pakket via een pakketbezorger naar keuze naar:

Vrijspelspeelgoed
Luitenantstraat 9
6852PA Huissen

3. Bewaar het verzendbewijs. Nadat de bestelling retour is ontvangen, zal binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag van de producten terug op de rekening worden gestort waar de bestelling mee betaald is.

   3a. Heeft u alle producten uit de bestelling retour gestuurd? Dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag, inclusief de gerekende verzendkosten, terug.

   3b. Heeft u slechts een deel van de producten uit de bestelling retour gestuurd? Dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de retourgezonden producten terug. De gerekende verzendkosten worden in dit geval dus niet vergoed.

4. Zodra het bedrag is overgemaakt, ontvangt u een mail dat de retour is verwerkt en dat het bedrag is overgemaakt.

*Let op: retourkosten zijn conform de Algemene Voorwaarden voor eigen rekening. Indien het een ondeugelijk product betreft (beschadigd product, incompleet product, onjuist geleverd product, etc.), dan worden de retourkosten (en eventuele verzendkosten bij aanschaf) wel vergoed.