Duurzaam omgaan met materialen


Verpakkingsmateriaal

Onze webshop staat voor duurzaam, hierbij denken wij ook aan het milieu. Om dit zichtbaar te maken naar klanten, maken wij voor het versturen van onze pakketjes doorgaans gebruik van gebruikte dozen. Hierdoor kan het voorkomen dat er op de buitenkant van de doos iets staat wat niets met onze webshop of het speelgoed te maken heeft.

Het opvulmateriaal wat je kunt tegenkomen in je pakket is allemaal afkomstig uit dozen die wij vanaf de leveranciers krijgen. Het kan dus zijn dat er toch plastic luchtzakjes tussen het speelgoed zit, dit materiaal komt rechtstreeks van de leverancier en gebruiken wij opnieuw.

Het kan voorkomen dat producten in plastic geleverd worden. Dit komt omdat leveranciers het sealen om de losse en kleine onderdelen bij elkaar te houden. Deze zullen we niet eerst uitpakken. 


Kraftpapier

Het kraftpapier wat we gebruiken om onze dozen en daarmee ook de inhoud van de dozen te beschermen is afkomstig van Verpakkingsindustrie Veenendaal. Het kraftpapierbestaat uit natuurlijke materialen en is volledig recyclebaar.

De producten zullen we niet per stuk inpakken, tenzij je dit aangeeft tijdens de bestelling.


Pakbon/factuur

Wij verzenden onze bestellingen zonder factuur om onnodig printen te voorkomen. De factuur komt na je bestelling automatisch in je email.