Zandzakjes (set van 4) 250 gram gekleurd, speelbelovend

Nieuw

De zandzakjes (set van 4) van speelbelovend kunnen worden gebruikt om mee te bouwen, mee te wegen of bijvoorbeeld als lading in autootjes of karren. De zandzakjes zijn net als de reuze speelknijpers ook erg handig bij het bouwen van 'hutten' in huis.

De zandzakjes van 250 gram hebben een afmeting van 15 x 7,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer details

16 Producten op voorraad

€ 9,95

Meer informatie

De zandzakjes (set van 4) van speelbelovend kunnen worden gebruikt om mee te bouwen, mee te wegen of bijvoorbeeld als lading in autootjes of karren. De zandzakjes zijn net als de reuze speelknijpers ook erg handig bij het bouwen van 'hutten' in huis. Een zandzakje op een lap over een brede armleuning zorgt ervoor dat de lap beter blijft liggen.

De zandzakjes zijn gemaakt van katoen en hebben ook een educatief karakter vanwege het  gewicht: 1 zakje is ongeveer 250 gram, 2 zakjes zijn dus  ongeveer 1 pond en 4 zakjes ongeveer een kilo. De lengte-breedte verhouding is ongeveer 2 op 1! De vochtigheidsgraad van het zand kan het gewicht wel eens wat doen variëren en de maten variëren ook wel eens wat, ook omdat het handwerk is.

Tot slot blijken de zandzakjes ook te kunnen worden ingezet als hulpmiddel bij fysio-en ergotherapie. De zandzakjes van 250 gram hebben een afmeting van 15 x 7,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Accessoires

29 Andere producten in dezelfde categorie: