Zandzakjes 500 gram, speelbelovend

Nieuw

De zandzakjes van speelbelovend kunnen worden gebruikt om mee te bouwen, mee te wegen of bijvoorbeeld als lading in autootjes of karren. De zandzakjes zijn net als de reuze speelknijpers ook erg handig bij het bouwen van 'hutten' in huis.

De zandzakjes van 500 gram hebben een afmeting van 15 x 15 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer details

6 Producten op voorraad

€ 3,95

Informatie

LeeftijdVanaf 2 jaar
MerkSpeelbelovend

Meer informatie

De zandzakjes van speelbelovend kunnen worden gebruikt om mee te bouwen, mee te wegen of bijvoorbeeld als lading in autootjes of karren. De zandzakjes zijn net als de reuze speelknijpers ook erg handig bij het bouwen van 'hutten' in huis. Een zandzakje op een lap over een brede armleuning zorgt ervoor dat de lap beter blijft liggen.

De zandzakjes zijn gemaakt van katoen en hebben ook een educatief karakter vanwege het  gewicht: 1 zakje is ongeveer 500 gram, 2 zakjes zijn dus ongeveer 1 kilo. De vochtigheidsgraad van het zand kan het gewicht wel eens wat doen variëren en de maten variëren ook wel eens wat, ook omdat het handwerk  is.

Tot slot blijken de zandzakjes ook te kunnen worden ingezet als hulpmiddel bij fysio-en ergotherapie. De zandzakjes van 500 gram hebben een afmeting van 15 x 15 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Accessoires

26 Andere producten in dezelfde categorie: