Magneetverf (250 ml), Creall 38001

38001

Nieuw

Magnetische verf op acrylbasis (250 ml) van het merk Creall in de kleur zwart. Geschikt om op elke gewenste ondergrond (hout, muur, metaal, karton, etc.) een magneetbord te maken. Minimaal 3 lagen kruislings aanbrengen. Na 2 uur is de verf overschilderbaar. Na droging (24 uur) is de verf watervast. Verbruik: 100 ml per m2 per laag.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (verf zelf is geen speelgoed)

Meer details

5 Producten op voorraad

€ 14,95

Informatie

MerkCreall
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

Magnetische verf op acrylbasis (250 ml) van het merk Creall in de kleur zwart. De verf is geschikt om op elke gewenste ondergrond (hout, metaal, muur, karton, etc.) een magneetbord te maken. Minimaal 3 lagen kruislings aanbrengen. Na 2 uur is de verf overschilderbaar. Na droging (24 uur) is de verf watervast. Verbruik: 100 ml per m2 per laag.

De producten van Creall zijn gemaakt, opgeslagen en gedistribueerd vanuit één locatie om zo transport te minimalizeren. Daarnaast wordt het grootste deel van het energieverbruik opgewekt door eigen zonnepanelen en wordt er gebruik gemaakt van een warme terugwin installatie om energieverlies te beperken. Tot slot wordt het verpakkingsmateriaal in-huis geproduceerd en worden duurzame leveranciers binnen Europa gekozen voor het leveren van de grondstoffen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (verf zelf is geen speelgoed)

Accessoires

24 Andere producten in dezelfde categorie: