Boetseerklei super soft 500 gram, Creall

Nieuw

500 gram kleurrijke supersoft boetseerklei van het merk Creall. Deze klei bestaat uit "happy ingredients" (bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen). Deze klei is zeer soepel en makkelijk kneedbaar, blijft zacht, droogt niet uit en ondersteunt de motorische ontwikkeling.

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer details

43 Producten op voorraad

€ 7,95

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
5 € 6,76 Tot € 5,96
3 € 7,16 Tot € 2,39

Informatie

MerkCreall
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

500 gram kleurrijke supersoft boetseerklei van het merk Creall. Deze klei bestaat uit "happy ingredients" (bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen). Deze klei is zeer soepel en makkelijk kneedbaar, blijft zacht, droogt niet uit en ondersteunt de motorische ontwikkeling.

De producten van Creall zijn gemaakt, opgeslagen en gedistribueerd vanuit één locatie om zo transport te minimalizeren. Daarnaast wordt het grootste deel van het energieverbruik opgewekt door eigen zonnepanelen en wordt er gebruik gemaakt van een warme terugwin installatie om energieverlies te beperken. Tot slot wordt het verpakkingsmateriaal in-huis geproduceerd en worden duurzame leveranciers binnen Europa gekozen voor het leveren van de grondstoffen.

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Accessoires

24 Andere producten in dezelfde categorie: