Boetseerklei silky soft 300 gram zachte kleuren, Creall 25930

25930

Nieuw

300 gram kleurrijke silky soft boetseerklei (5 zachte kleuren) van het merk Creall. Deze klei bestaat voor minimaal 95% uit natuurlijke stoffen, bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen. Deze klei is zeer soepel en makkelijk kneedbaar, blijft zacht, droogt en niet uit en ondersteunt de motorische ontwikkeling.

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer details

2 Producten op voorraad

€ 14,95

Informatie

MerkCreall
LeeftijdVanaf 2 jaar

Meer informatie

300 gram kleurrijke silky soft boetseerklei (5 zachte kleuren) van het merk Creall. Deze klei bestaat voor minimaal 95% uit natuurlijke stoffen, bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen. Deze klei is zeer soepel en makkelijk kneedbaar, blijft zacht, droogt en niet uit en ondersteunt de motorische ontwikkeling.

De producten van Creall zijn gemaakt, opgeslagen en gedistribueerd vanuit één locatie om zo transport te minimalizeren. Daarnaast wordt het grootste deel van het energieverbruik opgewekt door eigen zonnepanelen en wordt er gebruik gemaakt van een warme terugwin installatie om energieverlies te beperken. Tot slot wordt het verpakkingsmateriaal in-huis geproduceerd en worden duurzame leveranciers binnen Europa gekozen voor het leveren van de grondstoffen.

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

24 Andere producten in dezelfde categorie: