Stoepkrijt klei set 750 gram, Creall 26310

26310

Nieuw

Kleurrijke set met 750 gram stoepkrijt klei van het merk Creall. Maak de leukste vormen en combineer verschillende kleuren (rood, paars, blauw, groen, geel en wit) klei, om zo je eigen stoepkrijt te maken. De klei droogt in de lucht en bestaat voor 98% uit natuurlijke stoffen, bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen.  

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer details

5 Producten op voorraad

€ 11,95

Informatie

MerkCreall
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

Kleurrijke set met 750 gram stoepkrijt klei van het merk Creall. Maak de leukste vormen en combineer verschillende kleuren (rood, paars, blauw, groen, geel en wit) klei, om zo je eigen stoepkrijt te maken. De klei droogt in de lucht (afhankelijk van de dikte duurt dit 24 tot 72 uur) en bestaat voor 98% uit natuurlijke stoffen, bevat geen gluten en is vrij van conserveermiddelen.  

De producten van Creall zijn gemaakt, opgeslagen en gedistribueerd vanuit één locatie om zo transport te minimalizeren. Daarnaast wordt het grootste deel van het energieverbruik opgewekt door eigen zonnepanelen en wordt er gebruik gemaakt van een warme terugwin installatie om energieverlies te beperken. Tot slot wordt het verpakkingsmateriaal in-huis geproduceerd en worden duurzame leveranciers binnen Europa gekozen voor het leveren van de grondstoffen.

Deze klei is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Accessoires

24 Andere producten in dezelfde categorie: