PIXIO Themaset - mini surprise (8-11 delig)

PIXmspr

Nieuw

Leuke set met 8 tot 11 gekleurde PIXIO magneetblokjes. De kleuren verschillen per set en blijft een verrassing totdat je ze opent. Elk setje heeft 8 tot 11 blokjes, er zijn 16 soorten te verzamelen. Op de voorkant van de doos zie je alle soorten die er zijn.

De kubusvormige blokjes zijn 8 x 8 x 8 mm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer details

16 Producten op voorraad

€ 6,95

Informatie

MerkPixio
LeeftijdVanaf 6 jaar

Meer informatie

Leuke set met 8 tot 11 gekleurde PIXIO magneetblokjes. De kleuren verschillen per set en blijft een verrassing totdat je ze opent. Elk setje heeft 8 tot 11 blokjes, er zijn 16 soorten te verzamelen. Op de voorkant van de doos zie je alle soorten die er zijn. Uiteraard zijn de blokjes te combineren met alle andere Pixio blokjes. Voor meer ideëen kun je gebruik maken van de PIXIO app (te downloaden in de reguliere app stores). 

Let op: Het is niet mogelijk om een specifieke set te vragen, dit blijft een verrassing. 

De PIXIO blokjes, geïnspireerd door het woord "pixels", zijn alom bekend bij kinderen. Een populair voorbeeld bij kinderen waarin "pixels" als basis voor een complete wereld worden gebruikt is Minecraft. Met deze fysieke blokjes van PIXIO bouw je dus je eigen pixel wereld in het echt. Spelen en bouwen met PIXIO blokjes stimuleert de creativiteit, verbeeldingskracht, fine motoriek en het begrip van logica en bouwen.

De kubusvormige blokjes zijn 8 x 8 x 8 mm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Accessoires

29 Andere producten in dezelfde categorie: