PIXIO Themaset - Vlaggen (111 delig)

30105

Nieuw

Mooie themaset met 111 PIXIO magneetblokjes in 8 themakleuren (rood, wit, blauw, lichtblauw, geel, groen, oranje en zwart), voor het maken van vlaggen. Uiteraard te combineren met alle Pixio blokjes. Voor meer ideëen kun je gebruik maken van de PIXIO app (te downloaden in de reguliere app stores). 

De kubusvormige blokjes zijn 8 x 8 x 8 mm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 59,95

Informatie

MerkPixio
LeeftijdVanaf 6 jaar

Meer informatie

Mooie themaset met 111 PIXIO magneetblokjes in 8 themakleuren (rood, wit, blauw, lichtblauw, geel, groen, oranje en zwart), waarmee de mooiste vlaggen kunnen worden gemaakt. Uiteraard te combineren met alle Pixio blokjes. Voor meer ideëen kun je gebruik maken van de PIXIO app (te downloaden in de reguliere app stores). De set bevat:

- 32 x Rode blokjes
- 28 x Witte blokjes
- 18 x Blauwe blokjes
- 11 x Lichtblauwe blokjes
- 7 x Gele blokjes
- 5 x Groene blokjes
- 5 x Oranje blokjes
- 5 x Zwarte blokjes

Met deze themaset bouw je de mooiste vlaggen van verschillende landen. 

De PIXIO blokjes, geïnspireerd door het familie "pixels", zijn alom bekend bij kinderen. Een populair voorbeeld bij kinderen waarin "pixels" als basis voor een complete wereld worden gebruikt is Minecraft. Met deze fysieke blokjes van PIXIO bouw je dus je eigen pixel wereld in het echt. Spelen en bouwen met PIXIO blokjes stimuleert de creativiteit, verbeeldingskracht, fine motoriek en het begrip van logica en bouwen.

De kubusvormige blokjes zijn 8 x 8 x 8 mm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Accessoires

29 Andere producten in dezelfde categorie: