Houten land zeilboot met 4 zeilers, Grimms 09315

09315

Nieuw

Mooie houten Grimm's land zeilboot met wielen, inclusief zeil en 4 houten zeilers (4 regenboogvrienden van Grimms). Aan de zeilboot is een touw bevestigd, zodat deze lopend meegetrokken kan worden. Lees meer over wat deze zeilboot kan in de omschrijving onderaan.

De zeilboot heeft een lengte van 18 cm en een hoogte van 22 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Meer details

3 Producten op voorraad

€ 37,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 1 jaar
SubcategorieOp wielen
KleurenthemaOverig

Meer informatie

Mooie houten Grimm's land zeilboot met wielen, inclusief zeil en 4 houten zeilers (4 regenboogvrienden van Grimms). Aan de zeilboot is een touw bevestigd, zodat deze lopend meegetrokken kan worden. Behalve dat deze zeilboot het kind kan vergezellen bij zijn/haar eerste stapjes, kan hij ook mee op vakantie. De zeilboot is namelijk geschikt voor buiten en omdat hij ook nog eens blijft drijven, kan hij ook mee in bad worden genomen!

Deze set bevat Grimm's vriendjes, gemaakt van verschillende houtsoorten. Hierdoor zijn de kleuren van de vriendjes divers.

De zeilboot heeft een lengte van 18 cm en een hoogte van 22 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Tips:

- Zet het zeil vast door deze zachtjes en voorzichtig met een kleine hamer te tikken. Na verloop van tijd zal het gaatje iets uitzetten en kan het zeil weer verwijderd worden.

- Laat de boot drogen bij kamertemperatuur, om te voorkomen dat het hout gaat barsten. Plaats deze dus niet op een verwarming of in de volle zon om te drogen.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: