Houten land zeilboten set, Grimms 09316

09316

Nieuw

Vrolijke houten set van 4 land zeilboten van Grimms, met daarop een gekleurde zeiler (Grimms vriendje). De totale set bestaat uit 16 onderdelen, de zeilboten op wielen hebben een afmeting van 12 cm lang en 14 cm hoog (inclusief mast). Door het natuurlijke drijfvermogen van het hout, kunnen de boten ook op het water drijven. Let op: drogen op kamertemperatuur.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer details

3 Producten op voorraad

€ 77,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 2 jaar
SubcategorieOp wielen
KleurenthemaRegenboog

Meer informatie

Vrolijke houten set van 4 land zeilboten van Grimms, met daarop een gekleurde zeiler (Grimms vriendje). De totale set bestaat uit 16 onderdelen, de zeilboten op wielen hebben een afmeting van 12 cm lang en 14 cm hoog (inclusief mast). Door het natuurlijke drijfvermogen van het hout, kunnen de boten ook op het water drijven. Let op: drogen op kamertemperatuur, dus niet met een verwarmingsproduct zoals een föhn of in direct zonlicht (dit geeft kans op scheuren in het hout).

Let op: Als de mast niet goed in de opening past, dan komt dit omdat hout van nature krimpt en uitzet. Gebruik in dit geval een hamer en tik zachtjes op de mast, zodat hij langzaam het gat iets wijder maakt. Doe dit een aantal keer en u kunt de mast er in plaatsen.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: