Grote houten pastel regenboog, Grimms 10673

10673

Nieuw

Leuke en zeer populaire 12-Delige Grimms houten regenboog in pastel kleuren. De lengte is 36 cm en de hoogte is 18 cm. De bogen zijn o.a. te gebruiken als bruggen, tunnels, hekken en huizen. Deze duurzaam houten regenboog is niet alleen leuk, maar staat ook in mooi als eye catcher in elke woonkamer!

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar staat ook al erg leuk in de babykamer.

Meer details

3 Producten op voorraad

Product Videos

€ 74,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 2 jaar
SubcategorieBouw- of blokkenset
KleurenthemaPastel

Meer informatie

Leuke en zeer populaire 12-Delige Grimms houten regenboog in pastel kleuren. De lengte is 36 cm en de hoogte is 18 cm. De bogen zijn o.a. te gebruiken als bruggen, tunnels, hekken en huizen. Deze duurzaam houten regenboog is niet alleen leuk, maar staat ook in mooi als eye catcher in elke woonkamer!

De regenboog is perfect te combineren met andere grimms producten, zoals de pastel ballen of autootjes. Of stapel ze op en maak een hoge toren in combinatie met de halve regenboog cirkels van Grimm's. Zie de accessoires onderaan de pagina.

De regenboog is gemaakt van Europees lindenhout uit duurzaam beheerde bossen en is gekleurd met kindvriendelijke verf (gifvrij, onschadelijk en niet oplosbaar in vocht). De regenboog is met de hand, boog voor boog uit 1 massief stuk hout, uit het onderste deel van de boom gezaagd.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar staat ook al erg leuk in de babykamer.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: