Merken Er zijn 13 merken

Toont 1 - 13 van de 13 items
 • Bajo toys

  Bajo toys is een Pools familiebedrijf, opgericht in 1993. Bajo richt zich op het ontwikkelen van duurzaam houten speelgoed. Bajo wordt veel gebruikt voor pedagogische doeleinden op kinderdagverblijven en scholen. Er worden voor de productie van het speelgoed uitsluitend materialen gebruikt van gecertificeerde, lokale leveranciers. Alle producten worden dan ook in Polen gemaakt. Alle producten worden met de hand gecontroleerd, waardoor de hoogste kwaliteit wordt geborgd

 • Blue Ribbon

  Blue Ribbon is een duurzame speelgoed fabrikant, gevestigd in Thailand. Zij maken speelgoed van hoge kwaliteit. Dit doen zij met het gebruik van duurzaam rubberhout. De producten van Blue Ribbon zijn afgewerkt met kindvriendelijke, niet giftige materialen. Blue Ribbon is opgericht in 1989.

 • Grimm's

  Grimm's is een Duits familiebedrijf dat wereldwijd duurzaam houten speelgoed ontwikkelt, produceert en verkoopt. De intentie is om het speelgoed eenvoudig en kleurrijk te houden, zodat het geschikt is voor meerdere leeftijden en lang behouden blijft! Het speelgoed wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid.

 • Leolandia

  Het duurzame speelgoed van Leolandia wordt in Polen ontworpen en geproduceerd. Leolandia maakt duurzaam speelgoed van papier, in de vorm van karton. Zij gebruiken hiervoor deels gerecycled papier, maar om de goede kwaliteit te realiseren, wordt er ook een deel niet gerecycled papier toegevoegd. Dit papier komt van verantwoord beheerde bossen in Polen. Het speelgoed van Leolandia wordt gemaakt met een speciale stansmachine, waardoor het kartonnen speelgoed geen scherpe randen heeft. Ook de verpakkingen van het speelgoed zijn van dit duurzame karton gemaakt.

 • Milimetrado

  Milimetrado is een Spaans bedrijf dat hoogwaardige kwaliteitsproducten produceert op een duurzame manier. Milimetrado staat bekend om de samen met topontwerpers ontwikkelde honden gemaakt van karton. Leuk om in elkaar te zetten en handig voor de kinderkamer om van alles en nog wat in te bewaren.

 • NIC Toys

  NIC Toys is een Duitse speelgoedfabrikant die zich richt op houten speelgoed. Duurzaamheid en kwaliteit staan bovenaan het lijst van speerpunten van NIC. Als een traditionele houten speelgoedfabrikant gevestigd in Zuid-Duitsland, hebben zij al meer dan 25 jaar ervaring met het maken van duurzaam houten speelgoed. Het assortiment wordt voortdurend zorgvuldig ontwikkeld en aangevuld met nieuwe producten.

  NIC Toys is fabrikant van verschillende dochter merken zoals Nic, Gluckskafer, Walter en Bodo henning.

 • Ostheimer

  Ostheimer is een Duits bedrijf dat duurzaam handgemaakt houten speelgoed maakt. Dit doen zij officieel al vanaf 1943. Vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van de producten worden met de hand gedaan. Ostheimer gebruikt uitsluitend duurzaam materialen van hoge kwaliteit. Populair zijn de verschillende handgemaakte "mobiles" van Ostheimer, die erg leuk zijn voor op de kinderkamer! Deze zijn allemaal met de hand geschilderd, net als de mooi geschilderde kapstokken van Ostheimer.

 • Pinolino

  Pinolino is een Duitse speelgoedfabrikant en richt zich op het maken van hoge kwaliteit houten speelgoed. Behalve het mooie design en de hoge kwaliteit van het speelgoed, staan Pinolino bekend om de hoge mate van veiligheid van hun producten.

 • Speelbelovend

  Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil de fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren.

 • Ugears

  Ukrainian Gears is een jong Oekraïens bedrijf dat zijn eigen productiefaciliteiten heeft in een buitenwijk van Kiev. Zij ontwerpen en produceren unieke mechanische 3D-puzzels die gemaakt zijn van kwaliteitsmultiplex. De modellen zijn uitgerust met alles dat nodig is om ze in elkaar te zetten, waardoor er geen behoefte aan lijm of gereedschap is. Vanwege het precieze design en de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen de onderdelen makkelijk geassembleerd worden. De methode die het mogelijk maakt om de modellen in elkaar te zetten zonder lijm of gereedschap is gepatenteerd.

  Ugears maakt gebruik van duurzame houtbronnen in Europa, samen met het assembleren zonder lijm is Ugears dus perfect duurzaam houten speelgoed.

 • VARIS

  Varis is een bedrijf uit Letland, opgericht 1988. Varis richt zich bij het ontwerpen en produceren van het speelgoed op duurzaamheid, creativiteit, veiligheid en de educatieve waarde van het speelgoed. Vrijspelspeelgoed.nl heeft er voor gekozen om Varis toe te voegen voor de kleintjes, namelijk vanwege de Varis stapelblokken.

 • Waytoplay

  Waytoplay is een duitse merk, maar ontworpen door een Nederlander. Waytoplay begon in 2003 als leuk idee, maar is ondertussen uitgegroeid tot een serieus innovatief bedrijf. Alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit Duitsland. Het bedrijft geloof in de creativiteit van kinderen en richt zich op het onwikkelen hiervan, zonder gebruik van digitale middelen. De producten van waytoplay zijn perfect om te combineren met heel veel ander speelgoed, zowel binnen als buiten.

 • Wobbel

  De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. Onder de naam Wobbel presenteren wij dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het duurzaam houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

Toont 1 - 13 van de 13 items