Merken Er zijn 29 merken

per pagina
Toont 19 - 29 van de 29 items
  • Nabbi biobeads

    Nabbio biobeads is een merk uit Zweden, dat een duurzaam alternatief heeft gemaakt voor de klassieke plastic strijkkralen. Zij maken strijkkralen van Biodolomer, een biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van natuurlijke Nordische materialen zoals koolzaadolie uit Zweden en kalk uit Noorwegen. 

  • NIC Toys

    NIC Toys is een Duitse speelgoedfabrikant die zich richt op houten speelgoed. Duurzaamheid en kwaliteit staan bovenaan het lijst van speerpunten van NIC. Als een traditionele houten speelgoedfabrikant gevestigd in Zuid-Duitsland, hebben zij al meer dan 25 jaar ervaring met het maken van duurzaam houten speelgoed. Het assortiment wordt voortdurend zorgvuldig ontwikkeld en aangevuld met nieuwe producten.

    NIC Toys is fabrikant van verschillende dochter merken zoals Nic, Gluckskafer, Walter en Bodo henning.

  • Ostheimer

    Ostheimer is een Duits bedrijf dat duurzaam handgemaakt houten speelgoed maakt. Dit doen zij officieel al vanaf 1943. Vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie van de producten worden met de hand gedaan. Ostheimer gebruikt uitsluitend duurzaam materialen van hoge kwaliteit. Populair zijn de verschillende handgemaakte "mobiles" van Ostheimer, die erg leuk zijn voor op de kinderkamer! Deze zijn allemaal met de hand geschilderd, net als de mooi geschilderde kapstokken van Ostheimer.

  • PIXIO

    PIXIO maakt prachtige sets van kleine en stevige, magnetische kubussen van 8 x 8 x 8 mm. De blokjes zijn ideaal als opended speelgoed, omdat er eindeloos mee gebouwd kan worden. Alle blokjes zijn namelijk te combineren tot de mooiste bouwwerken. De blokjes wegen maar iets meer dan 1 gram per stuk en bevatten 6 magneten, die zo ontworpen en geplaatst zijn dat ze ideaal zijn om mee te bouwen.

  • Speelbelovend

    Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, het is ook het voornaamste middel voor kinderen om de werkelijkheid te ontdekken en te verkennen. Speelbelovend wil de fantasie stimuleren en kinderen helpen door alleen die middelen te bieden, die het speelgenot vergroten en de fantasie aanwakkeren.

  • Ugears

    Ukrainian Gears is een jong Oekraïens bedrijf dat zijn eigen productiefaciliteiten heeft in een buitenwijk van Kiev. Zij ontwerpen en produceren unieke mechanische 3D-puzzels die gemaakt zijn van kwaliteitsmultiplex. De modellen zijn uitgerust met alles dat nodig is om ze in elkaar te zetten, waardoor er geen behoefte aan lijm of gereedschap is. Vanwege het precieze design en de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen de onderdelen makkelijk geassembleerd worden. De methode die het mogelijk maakt om de modellen in elkaar te zetten zonder lijm of gereedschap is gepatenteerd.

    Ugears maakt gebruik van duurzame houtbronnen in Europa, samen met het assembleren zonder lijm is Ugears dus perfect duurzaam houten speelgoed.

  • VARIS

    Varis is een bedrijf uit Letland, opgericht 1988. Varis richt zich bij het ontwerpen en produceren van het speelgoed op duurzaamheid, creativiteit, veiligheid en de educatieve waarde van het speelgoed. Vrijspelspeelgoed.nl heeft er voor gekozen om Varis toe te voegen voor de kleintjes, namelijk vanwege de Varis stapelblokken.

  • Vrijspel

    Alle gekleurde speelrijst van ons eigen merk Vrijspel. Gemaakt van veganistische long grain rijst (lactose en glutenvrij) en eetbare kleurstoffen, maar let er op dat het niet bedoeld is voor consumptie! 

  • Waytoplay

    Waytoplay is een duitse merk, maar ontworpen door een Nederlander. Waytoplay begon in 2003 als leuk idee, maar is ondertussen uitgegroeid tot een serieus innovatief bedrijf. Alle gebruikte materialen zijn afkomstig uit Duitsland. Het bedrijft geloof in de creativiteit van kinderen en richt zich op het onwikkelen hiervan, zonder gebruik van digitale middelen. De producten van waytoplay zijn perfect om te combineren met heel veel ander speelgoed, zowel binnen als buiten.

  • Wobbel

    De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. Onder de naam Wobbel presenteren wij dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het duurzaam houten speelgoed dat jong en oud beweegt.

  • Wodibow

    Wodibow is een Spaans bedrijf, gericht op het maken van hoogwaardig houten speelgoed met gebruik van enkel en alleen natuurlijke producten. Hierbij gebruiken ze hout, neodymium magneten, bijenwas en olijfolie en waterbasis verf zonder schadelijke bestanddelen voor mens, dier en natuur. 

Toont 19 - 29 van de 29 items