Overzicht van producten van merk Grimm's

Grimm's is een Duits familiebedrijf dat wereldwijd duurzaam houten speelgoed ontwikkelt, produceert en verkoopt. De intentie is om het speelgoed eenvoudig en kleurrijk te houden, zodat het geschikt is voor meerdere leeftijden en lang behouden blijft! Het speelgoed wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid.

Grimm's wooden toys, oftewel Grimm's houten speelgoed is een Duits familiebedrijf dat wereldwijd duurzaam houten speelgoed ontwikkelt, produceert en verkoopt. De intentie is om het speelgoed eenvoudig en kleurrijk te houden, zodat het geschikt is voor meerdere leeftijden en lang behouden blijft! Het speelgoed wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid.


Het hout dat gebruikt wordt voor de productie van het speelgoed van Grimm's is uitsluitend afkomstig van duurzaam beheerste bossen uit Europa. De producten worden gemaakt van elzenhout, lindehout, beukenhout of esdoor hout.


Als meest populaire product heeft Grimm's de Grimm's houten regenboog. Een 12 delige houten regenboog in verschillende maten!

Meer
per pagina
Toont 1 - 18 van de 252 items
Toont 1 - 18 van de 252 items