Grote basis blokkenset 1, Grimms 10200

10200

Nieuw

Mooie, grote 30 delige houten basis grimms blokkenset. Deze bouwset is perfect voor jonge kinderen om het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek te ontwikkelen. De basisset bestaat uit grote bouwstukken van eenvoudige vormen.

De blokkenset bestaat uit blokken van 4 cm dik met een lengte tussen 4 cm en 24 cm. Hij wordt geleverd in een frame van 45 x 45 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar

Meer details

2 Producten op voorraad

€ 88,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 1 jaar
SubcategorieBouw- of blokkenset
KleurenthemaRegenboog

Meer informatie

Mooie, grote 30 delige houten basis grimms blokkenset. Deze bouwset is perfect voor jonge kinderen om het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek te ontwikkelen. De bouwset is gebaseerd op de concepten van Friedrich Fröbels, een Duitse opvoedkundige (1782-1852) en tevens de bedenker van de kleuterschool. Deze basisset bestaat dan ook uit minder, maar grotere stukken in verschillende eenvoudige vormen t.o.v. deel 2 van de bouwset (Grimms 10201), de opvolger op wat latere leeftijd.

Deze grimms blokkenset bestaat uit blokken van 4 cm dik met een lengte tussen 4 cm en 24 cm. Hij wordt geleverd in een frame van 45 cm x 45 cm. Gemaakt van lindehouten en afgewerkt met een kindvriendelijke kleurstof en plantaardige olie.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: