Blokkenpiramide groot, Grimms 42090

42090

Nieuw

De piramide is niet alleen leuk om mee te spelen, het stimuleert ook de ontwikkeling van cognitieve en motorische vaardigheden. Kinderen kunnen de blokken stapelen en ordenen. Op deze manier leren ze over balans, verhoudingen en het ruimtelijk concept. Bovendien moedigt het open-ended play aan, wat betekent dat kinderen hun eigen creatieve ideeën en constructies kunnen bedenken.

Meer details

9 Producten op voorraad

€ 139,95

-€ 10,00

€ 149,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 3 jaar
SubcategorieBouw- of blokkenset
KleurenthemaRegenboog

Meer informatie

De grote piramide van Grimm's is een opmerkelijk stuk speelgoed dat zowel fascinerend als educatief is. Deze piramide bestaat uit een reeks veelkleurige, met de hand beschilderde houten blokken van verschillende groottes, die in elkaar passen om een indrukwekkende piramide te creëren. De blokken zijn gemaakt van duurzaam lindehout en zijn afgewerkt met kindvriendelijke verf op waterbasis. 

Dit speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het stimuleert ook de ontwikkeling van cognitieve en motorische vaardigheden bij kinderen. Ze kunnen de blokken op talloze manieren stapelen en ordenen. Op deze manier leren ze over balans, verhoudingen en het ruimtelijk concept. Bovendien moedigt het open-ended play aan, wat betekent dat kinderen hun eigen creatieve ideeën en constructies kunnen bedenken.

Kenmerken voor de grote piramide:

- De blokken zijn gemaakt van lindehout
- De set bestaat uit 100 blokken in verschillende lengtes
- De lengte van de blokken loopt uiteen van 4 cm tot 20 cm
- De blokken zijn 4 cm dik
- Ze worden geleverd in een houten frame van 44,5 cm x 44,5 cm

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

30 Andere producten in dezelfde categorie: