Grote houten regenboog, Grimms 10670

10670

Nieuw

De regenboog is erg veelzijdig en stimuleert de creativiteit en de verbeeldingskracht van kinderen. Jonge kinderen kunnen er mee stapelen, sorteren of bouwen.
Als de kinderen ouder worden kunnen ze de bogen gebruiken als wiegje voor de pop, als hekken in een dierentuin of als een tunnel of brug voor auto's.
Je kunt er ook mooie bouwwerken mee maken of gebruiken als knikkerbaan!

Meer details

39 Producten op voorraad

Product Videos

€ 67,46

-10%

€ 74,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 1 jaar
SubcategorieBouw- of blokkenset
KleurenthemaRegenboog

Meer informatie

De grote houten regenboog van Grimm's is een prachtig stuk speelgoed en eyecatcher in één! Deze regenboog bestaat uit 12 met de hand beschilderde bogen die perfect in elkaar passen. 

De regenboog is erg veelzijdig en stimuleert de creativiteit en de verbeeldingskracht van kinderen. Jonge kinderen kunnen er mee stapelen, sorteren of bouwen. Als de kinderen ouder worden kunnen ze de bogen gebruiken als wiegje voor de pop, als hekken in een dierentuin of als een tunnel of brug voor auto's. Je kunt er ook mooie bouwwerken mee maken of gebruiken als knikkerbaan! De regenboog helpt ook bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en ruimetelijk inzicht. Het inspireert creativiteit, fantasie en open spel, waardoor het een waardevolle aanvulling is in elk gezin! 

Kenmerken van de regenboog:

- Bestaat uit 12 losse bogen
- De lengte is 36 cm en de hoogte is 18 cm
- Is voor veel doeleinden geschikt
- Gemaakt van lindehout
- Afgewerkt met niet-giftige kleurbeits op waterbasis.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: