Dr Zigs - Verf bubbels set

DRZSVBZ

Nieuw

Leuke verf bubbel set van Dr Zigs, speciaal voor het maken van bubbel schilderijen! De set bevat 4 verschillende (willlekeurige) kleuren, 1 bamboe bubbel schuimer, 1 bamboe bubbel rietje en instructies/tips. De uitleg vindt u hieronder in de uitgebreide beschrijving.

Geschikt voor jong en oud vanaf 3 jaar.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Product Videos

€ 39,95

Informatie

MerkDr Zigs
LeeftijdVanaf 3 jaar

Meer informatie

Leuke verf bubbel set van Dr Zigs, speciaal voor het maken van bubbel schilderijen! De set bevat 4 verschillende (willlekeurige) kleuren, 1 bamboe bubbel schuimer, 1 bamboe bubbel rietje en instructies/tips. Uitleg voor het maken van een bubbelschilderij:

1. Dip de bamboe schuimer in de bubbelverfmix en laat hem uitlekken. Vervolgens blaas je de bellen op jouw blad of kaart.

OF

2. Doe een klein beetje bubbelverfmix in een bakje of schaaltje, doe het bamboe rietje erin en blazen maar. De bubbels vullen zich in of over het bakje, deze schep je op jouw blad of kaart. Je kunt het blad of de kaart ook op het bakje leggen, zodat de bubbels deze raken.

3. Laat jouw kunstwerk drogen.

De bubbelmix van Dr. Zigs is van uitstekende kwaliteit, zo niet de beste kwaliteit, en bijna volledig plantaardig. De grootte, de levensduur en de kleuren van de bubbels zijn ongeëvenaard. De bubbelmix is ecovriendelijk, volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen fosfaten, waardoor deze bubbelmix beter is voor het milieu en het kind. Ook bevatten de bubbelmixen antibacteriële componenten.

Verder wordt er bij Dr Zigs gebruik gemaakt van duurzaam gewonnen materialen, zoals FSC hout, bamboe en kokosnoot. Maar ook zijn verpakkingen van fairtrade organisch katoen, of hergebruikte materialen. Duurzaamheid is een kernonderdeel van Dr Zigs.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

15 Andere producten in dezelfde categorie: