Maaidorser (Combine), Ugears 70010

70010

Nieuw

Bouw je eigen (154 delige) maaidorser (combine), een model dat een verscheidenheid van de mechanische functies laat zien. Tijdens het rijden zal de haspel van de oogstmachine beginnen te draaien zoals in de werkelijke machine.

De afmetingen van de maaidorser zijn: 27,4 x 16,5 x 13,3 cm

De aanbeloven leeftijd is 14 jaar of ouder.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Product Videos

€ 29,96

-25%

€ 39,95

Informatie

LeeftijdVanaf 14 jaar
MerkUgears

Meer informatie

Op de landerijen behandelen de boeren zorgvuldig elke vierkante meter van hun grond om er de maximale winst uit te halen. Dat is op grote bedrijven niet te doen zonder een maaidorser. De combine van UGEARS is een model dat een verscheidenheid van de mechanische functies laat zien. Tijdens het rijden zal de haspel van de oogstmachine beginnen te draaien zoals in de werkelijke machine. 

De combine werkt op een rubber motor die op spanning wordt gezet door het model achteruit te rollen. Het model beschikt over een ingebouwde geheime doos. Die wordt geopend met een hendel die zich links van de cabine bevindt. Aan de andere kant van de cabine is een hefboom die de oogstmachine stopt of in beweging zet.

De afmetingen van de maaidorser zijn: 27,4 x 16,5 x 13,3 cm

De geschatte tijd voor het in elkaar zetten van dit product bedraagt ongeveer 2 uur.

De aanbeloven leeftijd is 14 jaar of ouder.

De modellen van Ugears zijn uitgerust met alles dat nodig is om ze in elkaar te zetten, waardoor er geen behoefte aan lijm of gereedschap is. Vanwege het precieze design en de hoge kwaliteit van het materiaal kunnen de onderdelen makkelijk geassembleerd worden. De methode die het mogelijk maakt om de modellen in elkaar te zetten zonder lijm of gereedschap is gepatenteerd.  Ugears duurzaam houten speelgoed wordt gemaakt van duurzame houtbronnen in Europa.

25 Andere producten in dezelfde categorie:

Downloaden

Handleiding combine (deel 1)

Montage instructies Ugears combine

Downloaden (6.83M)

Handleiding combine (deel 2)

Montage instructies Ugears combine

Downloaden (6.1M)