Trigonos mini houten bouwset (middel), Speelbelovend

MiniMid

Nieuw

Mooie 85 delige bouwset van Trigonos. Trígonos mini is een educatief constructiespel met houten blokken, stokjes en lapjes stof. Alle onderdelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd en de creatieve mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs ruimtelijk inzicht.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Afmeting verpakking: 23  cm x 12 cm x 15 cm

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 44,95

Informatie

LeeftijdVanaf 4 jaar
MerkSpeelbelovend

Meer informatie

Trígonos mini is een educatief constructiespel met houten blokken (kubussen van 2,9 cm x 2,9 cm x 2,9 cm en huisvormige blokken van 2,9 cm x 2,9 cm x 3,8 cm), beukenhouten stokjes en rechthoekige lapjes stof (70% Polyester en 30% katoen).. Alle onderdelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd en de creatieve mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Kinderen ontdekken constructies en geometrische figuren en ontwikkelen zo spelenderwijs mathematisch en ruimtelijk inzicht. Er kan alleen of in samenwerking met anderen worden gebouwd. Het stimuleert tevens de nieuwsgierigheid, creativiteit en oefent het vermogen tot concentratie.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Spelenderwijs wordt geëxperimenteerd met geometrische figuren en als alles klaar is, wordt het uit elkaar gehaald om een nieuwe geometrische, wiskundige bouwuitdaging aan te gaan. De bouwwerken zullen met het vorderen van inzicht en leeftijd veranderen en zo kan Trígonos een leven lang mee. Nadat het bouwwerk uit elkaar gehaald is, kan het makkelijk in een relatief klein doosje worden opgeborgen. De afmetingen hiervan zijn 23 cm x 12 cm x 15 cm. Deze set bestaat uit 85 onderdelen.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Accessoires

26 Andere producten in dezelfde categorie: