1000 strijkkralen (biologisch afbreekbaar) photopearls, Nabbi biobeads

Nieuw

Mooie biologisch afbreekbare strijkkralen van het merk Nabbi biobeads geschikt voor Photopearls! (lees meer hieronder) De strijkkralen zijn gemaakt van biodolomer, een biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van o.a. koolzaadolie en kalk. Dit zakje bevat 1000 kralen met een diameter van 5 mm. 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer details

137 Producten op voorraad

€ 3,95

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
10 € 3,16 Tot € 7,90
5 € 3,56 Tot € 1,98

Informatie

MerkNabbi biobeads
MateriaalBiodolomer (biologisch afbreekbaar)
LeeftijdVanaf 5 jaar

Meer informatie

Mooie biologisch afbreekbare strijkkralen van het merk Nabbi biobeads geschikt voor Photopearls! De strijkkralen zijn gemaakt van biodolomer, een biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van o.a. koolzaadolie en kalk. Dit zakje bevat 1000 kralen met een diameter van 5 mm. Hier kunt u gemakkelijk de kleur kiezen op de code, geschikt voor de Photopearls.

Wilt u kralen bestellen, zonder dat u gebruikt wilt maken van photo pearls? Bestel dan eenvoudiger via dit product: Nabbi biobeads . Hier heeft u nog meer keuze aan kleuren en kunt u kiezen op kleur, i.p.v. op nummer.

Photo pearls!

Example of a beaded picture made with PhotoPearls Example of a beaded lion photo in a frame (voorbeelden van photopearls.com)

Deze nabbi biobeads zijn geschikt voor het maken van Photo Pearls! Met photo pearls kunt u van een foto een strijkkralen patroon maken, bijvoorbeeld van een foto van een persoon of huisdier. Het programma van Photo pearls, de download link staat hieronder, laat u een foto uploaden. Hierna kiest u het aantal grondplaten dat u wilt gebruiken, het gaat hier om de klikbare grondplaten van 15x15 kralen (zie accessoires). Hoe meer platen, hoe groter de afbeelding, hoe realistischer het resultaat. 

Daarna kunt u de afbeeldingen zelf nog aanpassen naar wens, door kleuren weg te laten, of de kleurstijl aan te passen, totdat het gewenste resultaat bereikt is. Ook kiest u het type kralen dat u gebruikt, in dit geval dus de duurzame "Nabbi Biobeads (51-80)". Vervolgens maakt het programma een boodschappenlijstje met het aantal kralen en de kraalnummers die nodig zijn, dit zijn nummers tussen de 51 en 80. De kraalnummers kun je hier selecteren. In elk zakje zitten dus 1000 stuks. Tot slot kun je het patroon als PDF opslaan, of gelijk uitprinten om te maken. Lukt het niet, of heeft u vragen? Stuur ons dan een mailtje via info@vrijspelspeelgoed.nl zodat we u kunnen helpen.

Het programma van photo pearls kunt u downloaden via deze link (gratis versie voor 6 dagen)

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: