Houten bouwset vier temperamenten, Grimms 10209

10209

Nieuw

Mooie, grote houten Grimms bouwset bestaande uit 61 bouwblokken gebaseerd op de 4 temperamenten (persoonlijkheidstypen). De verschillende typen zijn in de uitgebreide beschrijving onderaan uitgelegd. De set heeft een lengte en breedte van 44,5 cm en de blokken zijn 4 cm dik.  

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Meer details

2 Producten op voorraad

Product Videos

€ 146,95

Informatie

MerkGrimms
LeeftijdVanaf 5 jaar
SubcategorieBouw- of blokkenset
KleurenthemaRegenboog

Meer informatie

Mooie, grote houten Grimms bouwset bestaande uit 61 bouwblokken gebaseerd op de 4 temperamenten (persoonlijkheidstypen). De verschillende typen zijn in de uitgebreide beschrijving onderaan uitgelegd. De set heeft een lengte en breedte van 44,5 cm en de blokken zijn 4 cm dik.  

De blauwgetinte blokken staan voor het Melancholische temperament. Het draait naar binnen in de diepte. Met randen en rondingen en uithoudingsvermogen. Net als het gerelateerde element: aarde. 

De roodgetinte blokken staan voor het Cholerische temperament. Het is actief en vurig en heeft soms scherpe randjes. De impulsiviteit hoort tot het gerelateerde element: vuur. 

De groengetinte blokken staan voor het Flegmatische temperament. Het is stabiel en tevreden en rustig zoals het oppervlak van de vijver. The rondingen en zachte vormen horen tot het gerelateerde element: water.

De geelgetinte blokken staan voor het Sanguinische temperament. Het straalt opgewektheid en optimisme uit. Het schijnt van binnenuit en verliest zichzelf in de periferie van zijn gerelateerde element: lucht.

Combineer de blokken van deze 4 temperamenten, net zoals elk persoon een combinatie is van deze 4 temperamenten.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: